Bent u onverwacht ziek, heeft u 2 linkerhanden of wilt u met wat hulp zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan bent u bij de Burenhulp aan het goede adres. Met ruim 2.000 vrijwilligers heeft er altijd wel iemand tijd voor een klus of zin in een praatje.

Een vraag plaatsen is eenvoudig en vrijblijvend. Bij ons kunt u ook terecht wanneer u maar eens in de zoveel tijd hulp kan gebruiken, of als u het gewoon eens wilt proberen. En wat uw vraag ook is: wij brengen u snel én zorgvuldig in contact met de meest geschikte persoon.

Een vraag plaatsen

Welke vragen kunt u plaatsen?

Bij Den Haag Doet Burenhulp zijn alle verzoeken voor kleine klusjes welkom. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor hulp in de tuin, vervoer, als u even niet kunt koken, of wanneer u een schilderij wilt ophangen. Maar ook als u gezelschap zoekt voor een praatje, een wandeling of een uitje. U bepaalt zelf hoe en wanneer u hulp ontvangt. Twijfelt u of uw verzoek geschikt is? Vermeld dit dan bij het indienen, of neem persoonlijk contact met ons op.

Hoe werkt het?

Een vraag plaatsen kan op 3 manieren:

  1. Via deze website
    Vul het formulier in om direct uw vraag te plaatsen en aan te geven wanneer u beschikbaar bent. Uw persoonlijke gegevens blijven natuurlijk privé: alleen de wijk waar u woont is zichtbaar. De eerste keer vragen we u een account aan te maken.
  2. Telefonisch
    Bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met 070 - 205 3333.
  3. Bij een servicepunt bij u in de buurt
    Loop op werkdagen binnen, dan helpen we u verder. Kijk op de kaart voor een locatie bij u in de buurt.

Na uw registratie ontvangt u van ons een welkomstpakket met meer informatie over Den Haag Doet Burenhulp en uw persoonlijke Burenhulp-pas. Hiermee kunt u aantonen dat u lid bent en krijgt u direct korting bij verschillende culturele instellingen, winkels en horeca.

Nadat u een vraag heeft geplaatst

Wij zoeken een buurtbewoner voor u die graag wil helpen. U heeft zelf aangegeven wanneer u de hulp nodig heeft. Wij zullen iemand binnen 72 uur benaderen zodra hij/zij aangeeft hulp nodig te hebben. Op het moment dat wij een buurtbewoner bereid hebben gevonden u te willen helpen, nemen wij opnieuw contact met u op.

Heeft u beiden aangegeven dat we uw contactgegevens mogen delen, dan ontvangt u deze gegevens zodat u zelf een afspraak kunt maken. Zo niet, dan nemen wij contact op om te bemiddelen.

En goed om te weten: alle vrijwilligers (of hulpbieders) hebben een persoonlijke Burenhulp-pas. U kunt daarom vragen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Den Haag Doet Burenhulp? Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op via 070 – 205 3333.